Buurtmoment BlueBird

Op de laatste dag van maart nodigden wij de buurt uit in het bezoekerscentrum van North Sea Port. Het gebouwtje dat helt over het water en een prachtig zicht geeft op de site waar BlueBird kan komen, mocht een 15-tal bezoekers verwelkomen. Zowel buurtbedrijven als bewoners kwamen een kijkje nemen en uitten hun eerste reactie op onze plannen.

Werkgelegenheid voor de buurt, innovatie die een vernieuwing kan teweegbrengen in de Muide, zijn enkele reacties die we hoorden. Maar ook een bezorgdheid over het effect van een eventuele ’toren’ en de impact op de mobiliteit, werd genoemd.

We nemen alle opmerkingen in ons verder haalbaarheidsonderzoek mee, werken naarstig verder en hopen de buurt na de zomer opnieuw te kunnen uitnodigen voor een nieuw infomoment met meer concrete plannen.

Bedankt aan alle aanwezigen en aan Common Ground en North Sea Port voor de ondersteuning. Bent u er niet geraakt dan kunt u steeds wat meer uitleg bekomen via 09 227 11 85. Blijft u graag op de hoogte via mail, schrijf u dan in op www.bluebirdgent.be en ontvang de nieuwsbrief.