Brocap is een gedreven team van experts in herontwikkeling van niet-alledaags vastgoed. Dat we niet de makkelijkste weg kiezen, is een understatement. We gaan bewust op zoek naar verlaten locaties met een geschiedenis, naar ongekend terrein zonder enige bestemming. De zogenaamde brownfields. Samen met investeerders willen we vergeten plekken in Vlaanderen aankopen, aanpakken en doen heropleven, zodat we er weer veilig kunnen wonen, werken en ontspannen. We bundelen onze krachten met partners en professionelen in de bouw- en vastgoedsector, met de garantie op een positief financieel en maatschappelijk rendement. 

Om dit Brocap-team aan te vullen, zijn we op zoek naar een geboren netwerker, surfend in de bouwsector leg je contacten en ben je verantwoordelijk voor: 

  • Aantrekken van nieuwe investeerders en partners 
  • Pitchen van Brocap aan overheden, grote industriegroepen, netwerking,…  
  • Prospectie naar nieuwe projectsites die binnen de Brocap-visie passen 
  • Relaties onderhouden met bestaande investeerders  

Hiervoor word je ondersteund door een team van experten op vlak van financiering, ruimtelijke analyse, wettelijk kader en marketing. 

Je Profiel 

Je hebt een masterdiploma (of gelijkwaardig door ervaring) en een aan de bouwsector gerelateerd netwerk. Nieuwe contacten leggen en die onderhouden is je tweede natuur. Je bent een extraverte en innemende persoon die altijd op zoek is naar nieuwe informatie en interessante contactpersonen.  

De wereld van de projectontwikkeling boeit jou hard en duurzaamheid en het creëren van meerwaarde is daarbij voor jou een evidentie. 

Wij bieden 

Een goede verloning met een boeiende en groeiende werksfeer. Enthousiasme en positivisme zijn slechts 2 eigenschappen van het team. 

Het target ligt vast, de weg ernaartoe vul je zelf in.  

Deze job kan worden ingevuld op zelfstandige basis of in loondienst

Wij zoeken iemand met minimum 5 jaar ervaring in de bouwsector

Voelt u zich aangesproken? Mail dan uw CV en hoe jij een meerwaarde kan vormen voor ons team naar isabel@brocap.be.