Vanaf nu wordt de werf op Olympia in Machelen (Zulte) afgesloten maar in het weekend van 25-26 september zetten we de hekken even open. Tijdens het opendeurweekend laat makelaar Hans van Urbis Vastgoedgroep je meeleven en -kijken in de plannen en beelden van Olympia, supergezellig en superdegelijk wonen.

De oude wasmachinefabriek ligt volledig plat en nu wordt echt voelbaar hoe gezellig deze buurt kan worden. Van de Rijksweg kijk je naar de Polderstraat. Deze openheid zal binnen in het woonproject mooi behouden blijven.

Iedereen is vrijblijvend welkom op het opendeurweekend (25-26 septembet) telkens tussen 11u en 15u. Laat weten indien u komt via www.wonenolympia.be , isabel@brocap.be of 0484 20 39 76

Olympia, Supergezellig en superdegelijk wonen

Het volledige project zal bestaan uit 4 blokken:

  1. Eco 30: 1 woning, 1 handelspand, 1 studio
  2. Witgoed: 2 casco handelspanden
  3. A+++: 6 huizen met zonnepanelen aan de Polderstraat (mogelijkheid om te kopen aan 6% BTW)
  4. Eco-Vert: 11 woningen, 3 studio’s en 2 appartementen (deze fase komt in de loop van volgend jaar in verkoop)

Dit woonproject is uniek in zijn soort. Je geniet er van je privatieve woonst en tuin maar tegelijk profiteer je van alle voordelen van gemeenschappelijk groen, extra plaats om te spelen en te stockeren. Geef je een verjaardagsfeestje? Wil je gemakkelijk je fiets kunnen wassen? Dankzij de gemeenschappelijke ruimte hoeft dit allemaal geen grote opgave meer te zijn. Dit is een nieuwe vorm van sociale duurzaamheid: maximaal genot van ruimte zonder te vergeten dat ons stukje privé ook heel belangrijk blijft.

De mix van huizen en appartementen met aan de Rijksweg 3 handelspanden maakt dit project boeiend en vol leven met het gemeenschappelijke groen als rode draad doorheen het project.
Woonproject Olympia zal uit 4 delen bestaan: A+++, Witgoed, Eco 30 en Eco-Vert. De eerste 3 delen worden in deze fase gelanceerd.

Tik op onderstaande afbeelding om de vooruitgang van de werken te bekijken.