Op zondag 23 oktober is het weer zover! De hoogmis van de nieuwbouw en het perfecte moment om verschillende projecten te vergelijken: NIEUWBOUWZONDAG!

Ook Brocap verwelkomt u graag op 2 van haar werven: Olympia in Machelen (Zulte) en De Stip in Harelbeke.

Olympia Machelen (Zulte) (van 10u tot 17u)

In woonproject Olympia zijn in de eerste fase nog 2 woningen en 2 casco handelspanden te koop. De 2 woningen hebben hun inkom aan de rustige Polderstraat en zijn voorzien van prachtige raampartijen. Deze lichtrijke woningen tellen elk 3 slaapkamers en een bureauruimte. Ze zijn beide voorzien van een tuin maar in het project Olympia geniet elke bewoner, bovenop zijn eigen private ruimte nog van een collectieve tuin en bergplaats. De woningen zijn in volle aanbouw. Kom langs en voel de ruimte en open karakter van het project.

Meer info over het project vindt u op www.wonenolympia.be

De Stip in Harelbeke (van 11u tot 15u)

Op De Stip in Harelbeke combineer je wonen en werken. Atelierruimte aan je woning op slechts een boogscheut van het centrum van Harelbeke geeft enorm veel tijdswinst. Mis geen moment meer met uw familie en haal tevens het maximale uit uw werkdag op een flexibele manier. De woningen hebben een oppervlakte van 132m2 tot 182m2. Voor wie door zijn eigen ogen overtuigd wil worden, kom de mogelijkheden bekijken op de werf.

Meer info over dit project vindt u op www.destipharelbeke.be