Zuunveld

Investeren in Brocap: JA, want ze leveren goed werk en maken het mogelijk om een project te realiseren waarvan ik voel dat ik het zelf alleen waarschijnlijk niet had gehaald.

Pascal Potters

Ontwikkelaar winkelvastgoed, partner van Brocap in het project Zuunveld

Ligging
Bergensesteenweg, Sint-Pieters-Leeuw

Oppervlakte
57 a 77 ca

Bestemming
Realisatie van een winkelcomplex

Het terrein waarop het winkelcomplex werd ontwikkeld, behoort toe aan de projectvennootschap Zuunveld NV , die tot eind 2012 werd beheerd door BROCAP NV, met investeringsmiddelen van REGENIUS NV en i4 REAL ESTATE NV.  Zuunveld NV sloot in 2010 een brownfieldconvenant  met de Vlaamse Regering op basis waarvan het terrein in de daarop volgende jaren werd gesaneerd en ontwikkeld. De saneringsfase is ondertussen volledig achter de rug.

De  effectieve ontwikkeling en bouw van het winkelcomplex werd gerealiseerd onder Pomarma CVBA, een ontwikkelingsvennootschap van de heren Potters & Tersago. De bouw zelf is een realisatie van de firma Vulsteke uit Kortemark.

De bouwwerken werden opgeleverd in juni 2013, waarna het winkelcomplex in gebruik werd genomen door vier huurders die elk een handelshuurcontract hebben ondertekend.  Het gaat hier om DSM keukens, IXINA keukens, ACTION Belgium en BASIC FIT.

Deel deze pagina: